Se încarcă...Vă rugăm să aşteptaţi


Tabere

Tabăra îmbină utilul cu plăcutul. Participanții vor învăța pe durata celor 6 zile tehnici și manopere de prim ajutor adaptate fiecărei categorii de vârstă. Deasemenea elevii vor deprinde și tehnici de orientare cu și fără busolă, dar și tehnici esențiale de supraviețuire. Nu vor lipsi din tabără drumețiile, jocurile (indoor și outdoor), focul de tabără și buna dispoziție.

Detalii Tabara

Durata: 7 zile / 6 nopți (Sosire: până la ora 13:00 și Plecare: până la ora 12:00 )

Masă: Se pregătește în bucătăria proprie, iar servirea se face în restaurantul bazei. Se asigură 3 mese/zi (mic-dejun, prânz și cină).

http://centru.crrcluj.ro/wp-content/uploads/2018/04/21949886_1892083797722248_6236842031554654687_o.jpg
Preț

850 lei / persoană

Cazare: Baza dispune de 100 locuri de cazare, în camere cu 4 paturi și baie proprie (WC, duș, lavoar, apă caldă).

Atenție :

În preț este inclus transportul.


SERII DE TABERE


Tabara de vară copii – 05 Iulie – 11 Iulie 2020 – clasele I – IV
Tabara de vară copii – 26 Iulie – 01 August 2020 – clasele I – IV
Tabara de vară copii – 12 Iulie – 18 Iulie 2020 – clasele V -VIII
Tabara de vară copii – 16 August – 22 August 2020 – clasele V -VIII
Tabara de vară copii – 30 August – 05 Septembrie 2020 – clasele IX-XII
Tabara de vară adulti – 12 Iunie – 18 Iunie 2020 – adulti – * Nota pretul la adulti este 1000 RON

* Înscrierea se face prin transmiterea formularului de înscriere și achitarea sumei. Transportul Cluj-Napoca – Valea Ierii si retur este inclus in pret. Pret tabara : 850 lei / persoana.

F O R M U L A R    D E   ÎNSCRIERE

 TABĂRA TEMATICĂ ÎNVAŢĂ  PRIMUL  AJUTOR” 2020

Baza de pregătire a Crucii Roşii Române Filiala Cluj, Com. Valea Ierii, Zona Şoimu, Jud. Cluj


Înscrierea se face prin transmiterea formularului completat iar rezervarea locului prin achitarea taxei de participare – 850 lei.Au prioritate elevii care achita integral taxa de participare. În cazul în care locurile disponibile sunt rezervate ne asumăm dreptul de a bloca înscrierile și de a anunța elevii care au transmis formularele de înscriere și nu au achitat taxa de participare.

Plata se face în contul deschis la CEC BANK Cluj  RO48 CECE CJ01 30RO N088 5946, CUI 10860991, Beneficiar Crucea Roșie Română Filiala Cluj , cu mentiunea Tabără ,, Invață primul ajutor”.

Alte detalii:

 • Transportul SE ASIGURĂ de către Crucea Roşie Română Filiala Cluj – organizator, si este inclus in pret (tur-retur)
 • Pentru participarea în bune condiții la programul taberei, recomandăm: rucsac/ ghiozdan, bocanci + a doua pereche de încălțăminte de tip sport, pantaloni lungi și pantaloni scurți pentru drumeție/activități sportive, tricouri ( 1/zi), bluză de tip polar sau hanorac împotriva vântului, bluză cu mânecă lungă etc., jachetă mai groasă, șapcă / pălărie pentru protecție solară, ciorapi și lenjerie intimă ( 1/ zi), pelerină de ploaie sau jachetă impermeabilă, șlapi sau încălțăminte pentru interior, lanternă, bidon pentru apă ( termos sau sticlă din plastic, maximum 1 L ), trusă de toaletă (gel de duș, prosop, pastă + periuță de dinți, cremă de soare etc.)

Toți participanții vor respecta următoarele reguli de grup și individuale:

 • Nimeni nu părăsește grupul sau incinta taberei (locației) fără să anunțe organizatorii/monitorii și primește acceptul acestora;
 • Pe toată perioada desfășurării taberei este interzis fumatul, consumul de băuturi alcoolice sau substanțe nocive;
 • Fiecare participant va respecta regulile de igienă și curățenie în toate spaţiile bazei;
 • Elevii participanți nu se vor aventura în jocuri periculoase și nu vor deține obiecte periculoase ( briceag, petarde etc.);
 • Folosirea unui limbaj adecvat și adoptarea unui comportament civilizat în grup;
 • Participanții la program vor suporta contravaloarea eventualelor stricăciuni produse;
 • Punctualitate în respectarea programului de tabără și a activităților;
 • După 4-6h de la intrarea în tabără este interzis consumul și aducerea în tabără a produselor perisabile (ex: sandwich, tort, lactate) și următoarele produse: Pepsi/Coca Cola, snacksuri și chipsuri, semințe, energizante şi alte asemenea;
 • Programul de vorbit la telefon va fi stabilit în cadrul ședinței tehnice de început și comunicat ulterior părinților/turorilor;
 • Se va respecta cu strictețe regulamentul de ordine interioară al taberei, prezentat de către organizatori sub forma ședinței de început a taberei.

Nerespectarea parțială sau în totalitate a uneia din regulile de mai sus poate duce la excluderea imediată a participantului din programul de tabără. Contravaloarea costurilor de transport din locație ale elevului este suportată de către părinți. În astfel de situații, contravaloarea taberei nu va fi restituită.

IMPORTANT:

 • Fiecare elev participant la programul de tabără este obligat să prezinte această fişă, în original, în momentul sosirii în tabără;
 • Este OBLIGATORIU avizul epidemiologic pentru participarea la tabără, emis de medic la un interval de maxim 72h înainte de sosirea în tabără;

Conținutul foto/video nu va plasa într-o postură neplăcută imaginea participanților la programele noastre. Realizarea acestora are ca scop promovarea și publicarea lor sub formă de materiale digitale sau analogice, de calitate, cu sau fără scop comercial.

 CLICK AICI PENTRU A DESCARCA IN FORMAT WORD FISA DE INSCRIERE IN TABARA